Tilin asetukset

From OGame Wiki
Jump to: navigation, searchPelissä on useita valikkoja, joissa voit vaihtaa tilisi näkymiä ja asetuksia. Sinun ei tarvitse vaihtaa mitään pelataksesi Ogamea, mutta jotkut niistä saattavat kiinnostaa sinua. Account management


Käyttäjätiedot

User data
User data
 • Pelinimesi
  Rekisteröinnissä valitset haluamasi nimimerkin. Tarvitset sitä nimeä kirjautumisessa, kuin myös koko pelissä. Nimimerkkiä voi vaihtaa vapaasti, mutta minkäänlainen loukkaaminen tai rasismi ei ole sallittua, ja voi johtaa banniin. Voit vaihtaa nimimerkkiäsi kerran viikossa.
 • Salasana
  Moni pelaaja jättää huomioimatta tämän asetuksen, mutta se on yksi tärkeimmistä joita sinulla on. Jos toinen henkilö/pelaaja tietää salasanasi, tai hänellä on pääsy tilillesi, hän voi tehdä mitä haluaa. Laivastosi voidaan tuhota ja planeettasi, tai koko tilisi voidaan poistaa.
  Varmista, ettei kukaan tiedä nykyistä salasanaasi. Turvallisuussyistä salasanan tulisi sisältää ainakin 8 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia sekä erikoismerkkejä. Älä käytä yksinkertaista salasanaa, kuten esimerkiksi nimimerkkiäsi tai muuta vastaavaa. Älä tallenna salasanaasi yleisille tietokoneille (nettikahviloihin, oppilaitoksiin jne.) tai kirjoita sitä paperille. Vaihda salasanasi, jos luulet jonkun tietävän sen.
 • Sähköpostiosoite
  Tarvitset sähköpostin pyytääksesi uutta salasanaa, kuin myös tunnistaessasi itsesi tilin haltijaksi. Sen takia sinun tulisi hankkia oma, käytössä oleva sähköposti, jolle vain sinulla on pääsy. Käytä turvallista salasanaa, mutta älä käytä samaa salasanaa kuin pelitililläsi. Jos vaihdat sähköpostiosoitettasi, vahvistuslinkki lähetetään uuteen osoitteeseen. Samaan aikaan toinen ilmoitus lähetetään vanhaan osoitteeseen. Estääkseen tilivarkauden vanhan sähköpostiosoitteen omistaja voi peruuttaa prosessin klikkaamalla linkkiään 7 päivän kuluessa. Tässä tapauksessa vanha osoite palautuu.


Yleinen

General
General
 • Vakoilusatelliitti
  Sinulla on kaksi vaihtoehtoa vihollistesi vakoiluun. Joko lähetät satelliitit laivasto-valikosta tai käytät helppoa tapaa ja klikkaat oikeaa nappia galaksissasi.Täällä voit asettaa tarvittavien satelliittien määrän joka kerta, kun klikkaat symbolia galaksissasi.
 • Viestit
  Sinulla on kaksi mahdollista asetusta. Jos haluat nähdä täyden vakoiluraportin, avaamatta joka kerta uutta ikkunaa, sinun tulisi valita ensimmäinen vaihtoehto. Toisena vaihtoehtona voit valita sivulla näytettävien viestien lukumäärän.
 • IP-tarkistus
  Turvallisuussyistä ei ole suositeltavaa ottaa IP-tarkistusta pois käytöstä. IP-tarkistus tarkoittaa sitä, että sinut kirjataan automaattisesti ulos turvallisuussyistä, jos IP:si vaihtuu tai kaksi pelaajaa kirjautuu samasta IP:stä samalle tilille.Ole varovainen! Tarvitset hyväksynnän GameOperaattorilta, jos haluat poistaa IP-tarkistuksen käytöstä.
 • RSS-syöte (vain Komentaja)
  RSS-ominaisuuden avulla voit välittää viestisi, niin että voit lukea ne, vaikket olisi kirjautuneena tilillesi.


Näkymä

Display
Display
 • Sinun planeettasi
  Tässä valikossa voit valita miten planeettasi erotellaan. Voit valita koordinaattien, aakkosten, koon, käytettyjen kenttien ja järjestyksen välillä.
 • Muu
  Täältä voit sammuttaa joitakin pieniä animaatioita halutessasi.


Laajennettu

Extended
Extended
 • Lomatila
  Lomatila suojelee sinua poissa ollessasi. Joten, jos haluat lähteä lomalle ja suojata tilisi kunnes olet palannut, sinun kannattaa aktivoida lomatila. Niin kauan, kun lomatila on päällä, olet suojattuna kaikilta uusilta hyökkäyksiltä ja tilisi on täysin turvassa, mutta jo käynnissä olevat hyökkäykset menevät perille asti, niiltä lomatila ei sinua enää suojaa. Lomatilan voi aktivoida vain, jos mitään ei rakkenneta/tutkita (laivasto, rakennukset, puolustus, tutkimus) ja, jos laivastosi eivät ole liikkeellä. (Jos on tulevia laivastoja, ne jatkavat matkaansa planeetallesi/kuuhusi vaikka menet lomatilaan). Lomatila kestää vähintään 48 tuntia (voi olla eri speed universumeissa), etkä voi poistaa sitä aikaisemmin. Ole varovainen! Jos tililläsi ei ole ostettua pimeää materiaa, tilisi voi poistua 35 päivän jälkeen ilman kirjautumisia, vaikka tili olisikin lomamuodossa.
 • Sinun tilisi
  Täältä voit poistaa tilisi. Varmistuksen jälkeen vie 7 päivää, ennen kuin tilisi on poistettu pysyvästi. Jos vaihdat mieltäsi tämän ajan kuluessa, voit merkitä laatikon peruuttaaksesi poiston ja jatkaa pelaamista. Ennen kuin päätät poistaa tilisi pysyvästi ja tuhota tuhansien tuntien työn, sinun kannattaa kysellä haluaisiko joku ystävä tilisi.
Personal tools
Namespaces

Variants
Actions