Ρυθμίσεις λογαριασμού

From OGame Wiki
Jump to: navigation, searchΥπάρχουν πολλές επιλογές στο παιχνίδι όπου μπορείτε να αλλάξετε μερικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Δεν χρειάζεται να τις αλλάξατε για να παίξετε Ogame αλλά μερικές μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να τις αλλάξετε από το κουμπί επιλογές που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και τη διατήρηση του ασφαλούς δείτε το οδηγό διαχείρισης λογαριασμού μας.


Στοιχεία χρήστη

Επιλογές Χρήστη
Επιλογές Χρήστη
 • Όνομά παίχτη:
  Κατά την εγγραφή σας διαλέγετε ένα όνομα. Αυτό το όνομα το χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο παιχνίδι αλλά και σε όλη τη ροή του παιχνιδιού. Το όνομά σας μπορείτε να το αλλάζετε ελεύθερα χωρίς το όνομα να περιέχει κανένα είδους προσβολής ή ρατσισμού που θα φέρει τον αποκλεισμό σας από το παιχνίδι. Μπορείτε να αλλάζετε το όνομα παίχτη μια φορά την εβδομάδα.
 • Κωδικός πρόσβασης (συνθηματικό) :
  Πολλοί παίχτες δεν δίνουν πολύ σημασία σε αυτή την ρύθμιση αλλά είναι η πιο σημαντική από όλες. Αν κάποιος άλλος παίχτης/άνθρωπος ξέρει τον κωδικό σας ή έχει πρόσβαση σε αυτόν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Ο στόλος σας θα μπορεί να καταστραφεί και οι πλανήτες σας ή ακόμα κ όλος σας ο λογαριασμός να διαγραφεί. Φροντίστε κανείς να μην ξέρει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στο παιχνίδι. Για λόγους ασφάλειας θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες που να αποτελείται από μικρά γράμματα, κεφαλαία και ειδικούς χαρακτήρες. Μην χρησιμοποιείτε έναν απλό κωδικό όπως το όνομα σας στο παιχνίδι ή κάτι τέτοιο. Μην σώνετε τους κωδικούς σας σε δημόσιους υπολογιστές (internet-cafe, πανεπιστήμια κτλ) ή να τους γράφετε σε χαρτί. Αλλάξτε τον κωδικό σας αν έχετε την υποψία ότι κάποιος μπορεί να τον ξέρει.


 • Διεύθυνση e-mail :
  Χρειάζεστε μια διεύθυνση e-mail για να ζητήσετε κωδικό πρόσβασης και για να προσδιοριστείτε ως ο ιδιοκτήτης ενός λογαριασμού. Λόγω αυτού πρέπει να χρησιμοποιήσετε έγκυρη διεύθυνση e-mail στην οποία μόνο εσείς έχετε πρόσβαση. Να φροντίσετε να έχετε και εκεί ασφαλή κωδικό πρόσβασης και μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό με τον λογαριασμό σας στον παιχνίδι. Αν αλλάξετε την διεύθυνση e-mail σας ένα link επιβεβαίωσης θα σας σταλεί στη νέα σας διεύθυνση. Την ίδια στιγμή μια άλλη ειδοποίηση θα σταλθεί στην παλιά διεύθυνση. Για να αποτραπεί η κλοπή λογαριασμού ο κάτοχος της παλιάς διεύθυνσης e-mail μπορεί να ακυρώσει την διαδικασία αλλαγής διεύθυνσης πατώντας το link που του απεστάλη μέσα σε 7 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση η παλιά διεύθυνση e-mail θα επανέλθει σαν μόνιμη στον λογαριασμό.


Γενικά

Γενικές
Γενικές
 • Κατασκοπευτικά στελέχη :
  Έχετε δύο τρόπους να κάνετε κατασκοπεία στους αντιπάλους σας. Μπορείτε να στείλετε κατασκοπευτικά μέσω του μενού του στόλου είτε με τον εύκολο τρόπο πατώντας το κουμπί της κατασκοπείας στην επισκόπηση γαλαξία.Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε το πλήθος των κατασκοπευτικών που θα αποστέλλονται κάθε φορά που θα πατάτε αυτό το κουμπί στο γαλαξία.
 • Μηνύματα :
  Έχετε δύο επιλογές ρυθμίσεων. Αν θέλετε να βλέπετε ολόκληρη την κατασκοπευτική αναφορά, αντί να ανοίγετε το παράθυρο κάθε φορά, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την πρώτη επιλογή. Και δεύτερον μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα των μηνυμάτων που θα εμφανίζονται στην κάθε σελίδα.
 • Έλεγχος IP :
  Ο έλεγχος IP πρέπει να είναι πάντα ενεργοποιημένος αλλιώς μπορεί να σας επιφέρει τον αποκλεισμό σας από το παιχνίδι. Ο έλεγχος IP σας αποσυνδέει από τον λογαριασμό σας κάθε φορά που αλλάζετε IP για λόγους ασφαλείας αν η IP σας αλλάξει ή αν δύο παίχτες συνδεθούν με διαφορετικές IP στον ίδιο λογαριασμό. Αν έχετε προβλήματα δικτύου και θέλετε να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο IP θα πρέπει να πάρετε άδεια από τον αρμόδιο χειριστή παιχνιδιού ( πράγμα που γίνεται σε πολύ ακραίες περιπτώσεις).
 • RSS-Feed (μόνο με διοικητή) :
  Με την βοήθεια του RSS-χαρακτηριστικού μπορείτε να προωθήσετε τα μηνύματα σας αυτόματα ώστε να τα διαβάζετε όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας εκείνη την ώρα.


Απεικόνιση

Ρυθμίσεις
Ρυθμίσεις
 • Οι πλανήτες σας :
  Σε αυτό το μενού μπορείτε να προσαρμόσετε πως οι πλανήτες σας θα ταξινομούνται(εμφανίζονται) . Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται βάσει συντεταγμένων, αλφαβητικής σειράς, τα χρησιμοποιούμενα πεδία ή με τη σειρά εμφάνισης.
 • Άλλο :
  Εδώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε κάποιες κινούμενες εικόνες του παιχνιδιού.


Εκτεταμένες

Εκτεταμένες
Εκτεταμένες
 • Κατάσταση διακοπών :
  Η κατάσταση διακοπών σας προστατεύει αν θέλετε να απουσιάσετε από το παιχνίδι (συνήθως για μεγάλα διαστήματα). Γιαυτό αν θέλετε να πάτε διακοπές και να προστατέψετε τον λογαριασμό σας μέχρι να γυρίσετε, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την κατάσταση διακοπών. Όσο είναι ενεργοποιημένη η κατάσταση διακοπών είστε προστατευμένοι από επιθέσεις και ο λογαριασμός σας είναι απολύτως ασφαλής, αλλά οι επιθέσεις που είναι σε εξέλιξη την στιγμή της ενεργοποίησης συνεχίζουν κανονικά. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε αν τίποτα δεν κατασκευάζεται στον λογαριασμό (στόλος, κτίρια, άμυνα, έρευνα) και αν οι στόλοι σας δεν είναι σε οποιαδήποτε αποστολή. (Αν υπάρχουν εισερχόμενοι στόλοι σε κάποιον πλανήτη/φεγγάρι σας θα συνεχίσουν κανονικά ακόμα και αν μπείτε σε κατάσταση διακοπών). Η κατάσταση διακοπών μπορεί να έχει διάρκεια τουλάχιστον 48 ώρες δεν μπορείτε να την απενεργοποιήσετε νωρίτερα.
 • Ο λογαριασμός σας :
  Εδώ μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μετά την επιβεβαίωση χρειάζονται άλλες 7 μέρες μέχρι ο λογαριασμός σας να διαγραφεί μόνιμα. Αν στο ενδιάμεσο αλλάξετε γνώμη μπορείτε να ξεμαρκάρετε το κουτάκι και να συνεχίσετε να παίζετε. Πριν αποφασίσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μόνιμα και να καταστρέψετε τον κόπο πολλών ωρών κοιτάξτε αν κάποιος φίλος/σύμμαχος/παίχτης θα ήθελε να αναλάβει τον λογαριασμό.
Personal tools
Namespaces

Variants
Actions