Έρευνα

From OGame Wiki
Jump to: navigation, searchΕάν θέλετε να εξελιχτείτε στο OGame, δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα κτίρια και τις μονάδες μάχης. Πρέπει επίσης να ξοδέψετε χρόνο στην έρευνα, επειδή με την απόκτηση της νέας γνώσης μέσω της έρευνας, θα είστε σε θέση να ναυπηγήσετε ισχυρότερα σκάφη και να αποικίσετε περισσότερους πλανήτες. Έτσι πάντα να θυμάστε, επενδύστε στην έρευνα βελτιώνοντας την αυτοκρατορία σας, για να μην μείνετε πίσω σε σύγκριση με τους άλλους παίχτες.

The font of wisdom

Το σύστημα ερευνών του OGame είναι στην πραγματικότητα απλό και εύκολο να κατανοηθεί. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να οικοδομήσετε ένα εργαστήριο ερευνών, το οποίο μπορείτε να βρείτε στις εγκαταστάσεις. Μετά από αυτό μπορείτε να δείτε τη λίστα των ερευνών.Προς το παρόν, οι περισσότερες από τις έρευνες είναι με γκρι χρώμα, αυτό σημαίνει ότι δεν πληρούνται οι απαιτήσεις. Πολλές έρευνες απαιτούν το εργαστήριο ερευνών σε κάποιο επίπεδο ή μια άλλη έρευνα στο επίπεδο x, πριν αυτές ενεργοποιηθούν - ένα κλικ στις τεχνολογίες (tech-tree) παρέχει κάποια σαφήνεια. Η αρχή αυτή εξασφαλίζει ότι οι έρευνες μπορούν να επιτευχθούν σιγά σιγά, έτσι ώστε ζοριστείτε στην αρχή.

Εάν έχετε αποφασίσει υπέρ της έρευνας, θα πρέπει μόνο να έχετε τους πόρους που θα χρειαστούν, διαθέσιμους. Σχεδόν κάθε έρευνα χρειάζεται ένα συγκεκριμένο ποσό μετάλλου,κρυστάλλου και δευτερίου - αν δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στον πλανήτη, η έρευνα θα εμφανίζεται γκρι και δεν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει. Για να μπορέσετε να οικοδομήσετε το πρώτο πλοίο σας σύντομα, θα πρέπει να εξερευνήσετε τη προώθηση καύσεως στο επίπεδο 1. * Είναι σχεδόν όπως η βελτίωση των κτιρίων, οι έρευνες επίσης χρειάζονται κάποιο χρόνο και μπορούν να ακυρωθούν, και σας επιστρέφονται οι πόροι. Έρευνες που έχουν ολοκληρωθεί δεν μπορούν να ακυρωθούν.

Αμοιβή οδηγού:
Μόλις δημιουργήσετε το πρώτο σας μικρό Μεταγωγικό, θα πάρετε 200 δευτέριο ως ανταμοιβή.

Έτσι μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε όλα τα άλλα κτίρια, τα πλοία, τις αμυντικές εγκαταστάσεις και έρευνες. Μπορείτε να βρείτε τις προϋποθέσεις, που πρέπει να επιτευχθούν, στις αντίστοιχες τεχνολογίες(tech-trees). Παρολαυτά, μην κάνετε έρευνες χωρίς προγραμματισμό αλλά να βάζετε στόχο από την αρχή τι θέλετε να ξεκλειδώσετε και συνεχίστε ξεκλειδώνοντας ένα τη φορά.

Μπορείτε να τα πάτε καλύτερα μαζί

Εκτός από το κόστος και η διάρκεια της έρευνας είναι σημαντική, επειδή μπορείτε να κάνετε μόνο μία έρευνα. Όλα τα άλλα σχέδια σας για έρευνα πρέπει να μπουν στην ουρά. Από τη μία πλευρά, η διάρκεια αυτή εξαρτάται από το κόστος της τεχνολογίας, αλλά από την άλλη πλευρά το επίπεδο του εργαστηριού ερευνών - όσο πιο μεγάλο είναι, τόσο πιο γρήγορα γίνεται η έρευνα.

Έτσι, είναι προφανές, ότι το μόνο που θα μπορεί να ενεργοποιήσει νέες τεχνολογίες αρκετά γρήγορα, είναι αν έχετε ένα βελτιωμένο εργαστήριο ερευνών. Μόνο έτσι μπορείτε να ανεβείτε στο παιχνίδι. Αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι, όταν κάνετε μία έρευνα, δεν μπορείτε να βελτιώσετε το εργαστήριο ερευνών, και βελτιώνοντας το εργαστήριο, δεν μπορείτε να κάνετε έρευνα. Επιπλέον, πολλά εργαστήρια σε διαφορετικούς πλανήτες είναι άχρηστα, στην αρχή, επειδή μπορείτε να πραγματοποιήσετε έρευνα σε ένα μόνο εργαστήριο, και αυτή τη στιγμή, τα πολλά εργαστήρια δεν έχουν θετική επίδραση στη διάρκεια της έρευνας.

Αργότερα αυτό θα αλλάξει, αφού ερευνήσετε το διαγαλαξιακό δίκτυο έρευνας(ΔΔΕ). Από τώρα και στο εξής, τα εργαστήρια μπορούν να συνδυαστούν, ώστε να επιταχυνθούν οι έρευνες σας. Ανά επίπεδο, ένα ακόμη εργαστήριο μπορεί να συνδυαστεί. Στο επίπεδο 3 ήδη 4 εργαστήρια συνεργάζονται σε διαφορετικούς πλανήτες. Τα επίπεδα εργαστηρίων μπορούν απλά να προστεθούν, 4 εργαστήρια σε επίπεδο 8 είναι τα ίδια με ένα εργαστήριο στο επίπεδο 32. Με τη βελτίωση του δικτύου έρευνας, η διάρκεια της έρευνας θα μειώνετε. Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα εξέλιξη στο παιχνίδι, στο οποίο σε ορισμένα επίπεδα η τεχνολογία μπορεί να χρειαστεί εβδομάδες ή μήνες.Σημειώστε, ωστόσο, ότι το επίπεδο του εργαστηρίου που θα ξεκινήσει η έρευνα πάντα θα είναι το πρώτο που πρέπει να προστεθεί στον υπολογισμό. Το υψηλότερο σε έναν άλλο πλανήτη, θα προστεθεί μετά από αυτό, μετά το δεύτερο υψηλότερο κλπ.

Για παράδειγμα:
Πλανήτης α - επίπεδο 10 εργαστήριο ερευνών
Πλανήτης β - επίπεδο 12 εργαστήριο ερευνών
Πλανήτης γ - επίπεδο 8 εργαστήριο ερευνών
 
Αν ξεκινήσετε την έρευνα στον πλανήτη γ και έχετε ΔΔΕ lvl 1, αυτό θα λάβει υπόψη του το εργαστηρίου σε εκείνο τον πλανήτη ως πρώτο ( 8 ) και την επόμενη υψηλότερη διαθέσιμη (στην περίπτωση αυτή το εργαστήριο στο πλανήτη β - 12), έτσι συνολικά θα έχετε ένα εργαστήριο lvl 20.
Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ένα εργαστήριο θα πρέπει να διαθέτει το απαιτούμενο επίπεδο, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην έρευνα μέσω ΔΔΕ. Αν έχετε ένα εργαστήριο σε lvl 12, και ένα εργαστήριο σε lvl 3, με ΔΔΕ lvl 1 και ξεκινήσετε την έρευνα Υπερδιαστημική Τεχνολογία (η οποία απαιτεί ένα lvl 7 εργαστήριο), το lvl 3 εργαστήριο δεν θα συμπεριληφθεί στην έρευνα. Με άλλα λόγια, θα συνεργαστεί με ένα lvl 12 κ όχι με ένα lvl 15 (12 +3) εργαστήριο.

Μια συλλογή γνώσης

Συνολικά 16 έρευνες, οι οποίες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, είναι στη διάθεση σας, και κάθε μία από αυτές έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Έχουμε προσδιορίσει και εξηγήσει όλες τις έρευνες εδώ, έτσι ώστε να μην επενδύσετε σε λάθος κατεύθυνση. Ορισμένες τεχνολογίες έχουν νόημα μόνο, μέχρι ένα ορισμένο επίπεδο, διότι μετά από αυτό, δεν έχουν καμιά επίπτωση. Μπορείτε να τις αναγνωρίσετε από τον αριθμό στη παρένθεση, ο οποίος καθορίζει το μέγιστο λογικό επίπεδο.

Βασικές έρευνες

Οι περισσότερες από αυτές τις έρευνες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την ενεργοποίηση άλλων ερευνών ή μονάδων.

Τεχνολογία ενέργειας
Στην αρχή είναι μόνο μια σημαντική απαίτηση για άλλες έρευνες, αργότερα, είναι σημαντική, σε συνδυασμό με τον αντιδραστήρα σύντηξης, επειδή η παραγωγή ενέργειας του εξαρτάται σημαντικά από αυτή την έρευνα.
Τεχνολογία ενέργειας
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 1
 
 
 
 
 

Τεχνολογία Λέιζερ (12)
Η τεχνολογία λέιζερ είναι απαραίτητη για ορισμένες έρευνες και πλοία, μετά την ενεργοποίηση του Θωρηκτού έχει ολοκληρωθεί.
Τεχνολογία Λέιζερ
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 1
Τεχνολογία ενέργειας 2
 
 
 
 

Τεχνολογία Ιόντων
Η τεχνολογία ιόντων είναι μόνο μια προϋπόθεση για την τεχνολογία πλάσματος και τα καταδιωκτικά. Όλα τα άλλα επίπεδα είναι μόνο για τα στατιστικά.
Τεχνολογία Ιόντων
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 4
Τεχνολογία ενέργειας 2
Τεχνολογία Λέιζερ 5
 
 
 

Υπερδιαστημική Τεχνολογία (8)
Πρόκειται για μια σημαντική έρευνα, η οποία είναι απαραίτητη για τη βελτίωση του διαγαλαξιακού δικτύου έρευνας και για την έρευνα της υπερδιάστημικης προώθησης.
Υπερδιαστημική Τεχνολογία
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 7
Τεχνολογία Λέιζερ 5
Τεχνολογία Ασπίδων 5
 
 
 

Τεχνολογία Πλάσματος
Η τεχνολογία πλάσματος είναι σημαντική προϋπόθεση για τα βομβαρδιστικά και για την ισχυρότερη αμυντική εγκατάσταση, τον πυργίσκο πλάσματος.
Τεχνολογία Πλάσματος
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 4
Τεχνολογία ενέργειας 8
Τεχνολογία Λέιζερ 10
Τεχνολογία Ιόντων 5
 
 

Έρευνες μηχανών

Κάθε πλοίο χρειάζεται προώθηση για να κινηθεί στο σύμπαν - το είδος εξαρτάται από το πλοίο. Όμως, οι έρευνες προώθησης δεν είναι μόνο σημαντικές για την ενεργοποίηση των πλοίων, κάθε επίπεδο αυξάνει, επίσης, την ταχύτητά τους.

Προώθηση Καύσεως
Ελαφριά μαχητικά, Κατασκοπευτικό Στέλεχος, Ανακυκλωτές και μικρά (μέχρι του επιπέδου έρευνας Ωστικής προώθησης 5) και μεγάλα Μεταγωγικά πετάνε με τη προώθηση καύσης. Κάθε επίπεδο της έρευνας αυξάνει τη βασική ταχύτητα των πλοίων αυτών κατά 10%
Προώθηση Καύσεως
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 1
Τεχνολογία ενέργειας 1
 
 
 
 

Ωστική Προώθηση
Η έρευνα αυτή επιταχύνει τα βαριά μαχητικά, τα αποικιακά, καταδιωκτικά, βομβαρδιστικά (μέχρι να ερευνηθεί η υπερδιαστημική προώθηση 8 ), καθώς και των διαπλανητικών πυραύλων, για τους οποίους θα μιλήσουμε σε άλλο κεφάλαιο. Κάθε ένα από αυτά τα πλοία κερδίζει 20% μεγαλύτερη ταχύτητα σε κάθε επίπεδο. Από τη στιγμή που το επίπεδο 5 ολοκληρωθεί, το μικρό μεταγωγικό αρχίζει να χρησιμοποιεί την Ωστική Προώθηση.
Ωστική Προώθηση
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 2
Τεχνολογία ενέργειας 1
 
 
 
 

Υπερδιαστημική Προώθηση
Θωρηκτά Αναχαίτισης, Καταδρομικά, Destroyer και Deathstars χρησιμοποιούν αυτή τη προώθηση. Μόλις ολοκληρωθεί το επίπεδο 8, το Βομβαρδιστικό επίσης χρησιμοποιεί την Υπερδιαστημική Προώθηση. Αυτά τα πλοία θα επιταχυνθούν κατά 30% για κάθε επίπεδο έρευνας της Υπερδιαστημικής Προώθησης.
Υπερδιαστημική Προώθηση
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 7
Τεχνολογία ενέργειας 5
Υπερδιαστημική Τεχνολογία 3
Τεχνολογία Ασπίδων 6
 
 

Προχωρημένες έρευνες

Οι προηγμένες έρευνες δεν είναι μόνο απαιτήσεις για τα σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού. Αναβαθμίζουν επίσης πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά του λογαριασμού.

Τεχνολογία Κατασκοπείας
Χρειάζεστε αυτή την έρευνα για την κατασκευή Κατασκοπευτικών Στελεχών και να είστε σε θέση να κατασκοπεύσετε τους άλλους παίκτες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο κεφάλαιο "κατασκοπεία".
Τεχνολογία Κατασκοπείας
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 3
 
 
 
 
 

Τεχνολογία Υπολογιστών
Κάθε επίπεδο τεχνολογίας υπολογιστών αυξάνει το μέγιστο αριθμό στόλων κατά έναν. Με την ολοκλήρωση του επίπεδου 10 θα είστε σε θέση να χτίσετε Εργοστάσιο Νανιτών.
Τεχνολογία Υπολογιστών
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 1
 
 
 
 
 

Αστροφυσική
Από τη μία πλευρά αυτή η έρευνα έχει επιπτώσεις σχετικά με τις αποστολές και αφετέρου σχετικά με τον αριθμό των αποικιών. Τι ακριβώς, θα βρείτε στο ανάλογο κεφάλαιο.
Αστροφυσική
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 3
Τεχνολογία ενέργειας 1
Ωστική Προώθηση 3
Τεχνολογία Κατασκοπείας 4
 
 

Διαγαλαξιακό Δίκτυο Έρευνας
Όπως ορίζεται λεπτομερώς στο παρόν κεφάλαιο, το ΔΔΕ σας επιτρέπει να συνδέετε πολλά ερευνητικά εργαστήρια (ανάλογα με το επίπεδο που είναι αυτά) και έτσι μειώνει το χρόνο της έρευνας που απαιτείτε.
Διαγαλαξιακό Δίκτυο Έρευνας
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 10
Τεχνολογία ενέργειας 5
Υπερδιαστημική Τεχνολογία 8
Τεχνολογία Υπολογιστών 8
Τεχνολογία Ασπίδων 5
 

Τεχνολογία Βαρυόνιων (1)
Η τεχνολογία Βαρυόνιων δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε το deathstar, το ισχυρότερο πλοίο στο OGame. Υπάρχει ένα δικό του κεφάλαιο γι 'αυτό, επειδή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σύγκριση με άλλες έρευνες.
Τεχνολογία Βαρυόνιων
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 12
 
 
 
 
 

Έρευνες Μάχης

Ο αριθμός των πλοίων και άμυνες δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τη διαφορά σε μια μάχη. Οι έρευνες μάχης παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην έκβαση της, και αυτό είναι ο λόγος που δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Τεχνολογία Θωράκισης
Βελτιώνει τη θωράκιση σκαφών και αμυντικών εγκαταστάσεων. Η αποτελεσματικότητα της θωράκισης αυξάνεται κατά 10% ανά επίπεδο έτσι ώστε αυτά μπορούν να δεχτούν περισσότερα χτυπήματα.
Τεχνολογία Θωράκισης
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 2
 
 
 
 
 

Τεχνολογία Όπλων
Κάθε επίπεδο της τεχνολογίας όπλων αυξάνει την ισχύ πυρός των μονάδων κατά 10% της βασικής αξίας.
Τεχνολογία Όπλων
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 4
 
 
 
 
 

Τεχνολογία Ασπίδων
Καθιστά ισχυρότερες τις ασπίδες όλων των μονάδων κατά 10% ανά επίπεδο, έτσι ώστε λιγότερη ζημιά μπορεί να φτάσει τη θωράκιση.
Τεχνολογία Ασπίδων
Απαιτήσεις:
Εργαστήριο Ερευνών 6
Τεχνολογία ενέργειας 3
 
 
 
 

Personal tools
Namespaces

Variants
Actions