Basic economy

De la OGame Wiki
Salt la: navigare, căutareDupă ce v-aţi uitat prin jur pentru un timp, si pentru că acum stiţi elementele de bază ale jocului, sunteţi de acum în măsură să vă construiţi contul. Cum multe elemente ale meniului nu sunt încă accesibile, vom începe cu construcţia clădirilor, mai precis cu construcţia minelor, care sunt responsabile cu producţia resurselor.


Construcţia Minelor

Vă rugăm sa treceţi la meniul potrivit, dând click pe butonul "Resurse", odată ajunşi acolo, click pe prima clădire din listă: Mina de Metal. Click pe butonul "Dezvoltă", resursele necesare vor fi luate din depozitele voastre şi numărătoarea va porni. După ce numărătoarea s-a sfarşit, aţi construit prima clădire, Mina de Metal nivel 1. Fără energie, mina nu va produce resurse, astfel va trebui sa selectaţi Uzina Solară. Până atunci, nici o resursa de Metal nu va fi produsă, o să observaţi asta in setările resurselor.

Resource menu
Resource menu
Building a metal mine
Building a metal mine
Building under construction
Building under construction
Cancel expansion
Cancel expansion
Confirmation
Confirmation

Dacă începeţi accidental construcţia unei clădiri greşite, puteţi să o anulaţi în timp ce se construieşte. Pentru a face acest lucru, daţi mai în jos unde puteţi vedea ordinea construcţiilor curente sub "Clădiri" si click pe "X-ul" roşu. Acum confirmă întrebare de siguranţă şi construcţia va fi anulată, iar resursele cheltuite pe acea clădire vor reveni în depozitele voastre. Dacă aţi observat eroarea prea târziu şi construcţia a fost terminată deja, nu o mai puteţi anula. Este totuşi posibil să o deconstruiţi, însă nu veţi lua resursele înapoi ci va trebui să cheltuiţi resurse pentru deconstruire. Cum nu este recomandat acest lucru la început de joc, e mai bine sa fiţi atenţi ce veţi construi.
Prima mină produce acum un flux constant de resurse, însă vă vor trebui şi alte mine. În afară de Mina de Metal, Mina de Cristal este foarte importantă, mai târziu Sintetizatorul de Deuteriu. Cu acestea aţi acoperit toate cele 3 tipuri de resurse: metal, cristal şi deuteriu. Cu fiecare nivel, se va ocupa un spatiu pe planetă şi producţia va creşte, Pe măsură ce dezvoltaţi nivele, preţul construcţiei va creşte dar si costul deconstrucţiei.

Insufficient energy
Insufficient energy
Resource settings
Resource settings

Pentru a fi siguri a minele vor produce resurse, aveţi grijă să dezvoltaţi Uzina Solară suficient cât minele voastre sa producă la 100%. Puteţi vedea dacă aveţi destulă energie uitându-vă la lista de resurse. Când energia este pe roşu, va fi nevoie să dezvoltaţi Uzina Solară cât mai curând. Dacă după aceea energia este incă pe roşu, va puteţi duce la setările resurselor şi să schimbaţi factorul de producţie al unor mine asftfel încât doar resursele dorite să producă la 100%. Prin aceste reglaje veţi obţine de multe ori, mai repede, resursele necesare următorului proiect. Mai târziu în joc, aveţi alte 2 opţiuni de producere a energiei în afară de Uzina Solară: (Sateliţii Solari şi Reactorul de Fuziune). Aceasta va fi explicat în <>

Tutorial Reward:
Sub semnul "?" veţi găsi tutorialul explicat in <> De îndată ce planeta ta are Mina de metal nivel 4, Mina de Cristal nivel 2 şi Uzina Solară nivel 4, veţi primi 150 Metal si 75 Cristal din tutorialul jocului.

Cele două resurse: Metal şi Cristal sunt foarte importante la începutul jocului. Curând a treia resursă, deuteriul, va avea un rol central. În consecinţă va trebui să dezvoltaţi Sintetizatorul de Deuteriu la nivel 2. Aveţi grijă, producţia de deuteriu necesită mai multă energie. Fiţi siguri că nivelul Uzinei Solare este suficient de mare. Când rămâi fără resurse, va trebui să aşteptaţi până ce minele voastre vor produce resursele necesare nivelului următor.

În ghidul următor veţi găsi detalii despre tipurile diferite de clădiri în ogame.


Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni