LTS

From OGame Wiki
Jump to: navigation, searchLiittouma Taistelu systeemi (LTS) sallii taistelemisen toisten pelaajien kanssa, jottei pelaaja ole aina yksinään. Voit hyökätä ystäviesi kanssa kohteeseen, ja/tai voit lähettää laivastosi suojelemaan liittoumasi jäsentä tai pelaajia, jotka ovat ystävälistallasi. Tosin et voi vain hyökätä huomattavasti isompiin kohteisiin, vaan myös muutama tärkeä taktinen vaihtoehto on valittavana.

Kuinka hyökätä yhdessä?

Open ACS
Open ACS
Invite member
Invite member

Aloittaaksesi LTS-hyökkäyksen, jonkun pelaajista täytyy ensin aloittaa hyökkäs laivastollaan. Heti kun laivasto lähtee, hän voi liittää sen liittoumaan ja kutsua muita pelaajia laivuevalikosta, missä liittyvien laivastojen ei tarvitse olla liittoumassa tai kaverilistalla. Nuo pelaajat saavat kutsun liittoon ja voivat liittyä hyökkäykseen mukaan laivastoillaan, klikkaamalla linkkiä toisella laivastosivulla ”Taistelujoukot”. Maksimissaan viisi pelaajaa voi liittyä taisteluliittoon; taistelaivue voi koostua maksimissaan 16 laivastosta. Huomioi, että kaikki laivastot on sidottu hitaimpaan. Joten jos hitaampi laivasto liittyy mukaan, saapumisaika kaikille laivastoille pitenee. Sitä voidaan käyttää myös, kuten Slowdown-kappale neuvoo.

Join ACS
Join ACS
Show all ACS members
Show all ACS members

Jos laivasto on yli 30% hitaampi kuin liitto, se ei voi liittyä. Mikäli hyökkäyksen tarkoitus on olla perillä kohteessa täsmälleen oikeaan aikaan, on tärkeää, että laivueliitto voidaan ajastaa tarkasti. LTS-hyökkäys tulisi suunnitella hyvin etukäteen. Olisi parasta, että pelaaja jolla on pisin lentoaika, aloittaisi sen. Muut voivat lähettää laivastonsa vähentämättä ensimmäisen laivueen nopeutta. Hyökkäyksessä voit säästää deuteriumia aloittamalla vain yhdellä aluksella, ja sen jälkeen liittyä mukaan lopuilla laivastostasi liittoon. Jos olet laskenut hyökkäyksen ajan väärin, sinun täytyy kutsua vain yksi alus takaisin, eikä tarvitse lähettää koko laivastoa montaa kertaa. Hyökkäyksen peruuttaminen toimii LTS-hyökkäyksessä myös hiukan eri tavalla. Jokaisen hyökkäykseen osallistuvan pelaajan tulee kutsua oma laivastonsa takaisin manuaalisesti – jos vain yksi laivasto peruuttaa hyökkäyksen, loput liitosta jatkavat matkaa. Jos hyökkäyksen aloittanut laivasto kutsutaan takaisin, muut laivastot eivät voi enää liittyä liittoon.


Puolustaminen yhdessä

Select ACS defend
Select ACS defend

Hyökkäyksen lisäksi voit käyttää LTS-ominaisuutta myös vihollisen yllättämiseen puolustamalla. Jos haluat puolustaa liittoumalaisen tai ystävän planeettaa, sinun täytyy vain komentaa laivastosi sinne ja valita tehtäväksi ”LTS-puolustus”. Ennen kuin lähetät laivastosi, voit valita ajan, kuinka kauan se pysyy kohteessa. Niin kauan kuin se on sijoitettuna sinne, se osallistuu jokaiseen taisteluun puolustajan kanssa jos puolustettuihin koordinaatteihin hyökätään, mutta omistaja ei voi komentaa sitä itse sinä aikana. Laivasto tarvitsee koko ajan deuteriumia, sen takia pidättelyaika on rajoitettu laivaston rahtikapasiteettiin. Jos haluat lentää takaisin aikaisemmin, voit kutsua laivasi takaisin laivastovalikosta peruuttaaksesi operaation. Maksimissaan neljä pelaajaa voi puolustaa vierasta planeettaa/kuuta; kultakin pelaajalta voi osallistua useita laivastoja - kuitenkin enintään 15 laivastoa voi olla samassa kohteessa puolustamassa.

Varo kuitenkin ettet hyökkää planeetalle, jossa on sinun omia sijoitettuja joukkojasi, siinä tapauksessa ne taistelevat keskenään.

Yhdistetty puolustus on täydellinen vaihtoehto, kun vihollinen hyökkää liittouman jäsenen kimppuun. Pienellä onnella voit sijoittaa laivastosi kohteeseen, ennen kuin hyökkääjä saapuu sinne ja näin ollen yllätät hänen. Jos laivastosi saapuu muutaman sekunnin ennen hyökkääjää, hänellä on yht’äkkiä vastassaan ennen näkemätön vastustaja ja tuhoaa oman laivastonsa, sen sijaan että tuhoaisi sinut ja ystäväsi.

Mikä tarkoitus liittouman varastolla on?

Liittouman varasto toimii deuteriumin toimittajana LTS-laivastoille, jotka puolustavat kyseistä planeettaa tai kuuta, jotta laivastot voivat pysyä kiertoradalla pidempään. Tätä varten valitset liittouman varaston puolustettavan planeetan rakennusvalikosta ja ilmoitat deuteriumin määrän, joka lähetetään laivastoille, jotta laivastot voisivat jatkaa tehtäväänsä. Mitä isompi varasto, sitä enemmän deuteriumia voit lähettää tunnissa varastosta laivastolle. Rakennus osoittautuu hyödylliseksi tehtävissä, joissa suuria laivastoja pidetään LTS- puolustuksissa tai hyökkäyksissä yli tunnin ajan kerrallaan. Tällöin puolustukseen vaadittavan deuteriumin määrä saattaa nousta suureksi ja liittouman varaston kautta laivueita on helpompi "tankata".

Personal tools
Namespaces

Variants
Actions